Търсене

Лекари от Турция се лекуват при Марин Минчев

Нашата цел е да осигурим висококачествени лекари с отлични маниери, международен поглед и индивидуална грижа. Лекарите са решени да помогнат за лечението на болестта, а не само на нейните симптоми.


Медицинският туризъм е най-бързо развиващият се сектор на туризма и много пациенти избират да летят в чужбина и да се лекуват там.

В днешно време пациентите не желаят да преживяват неудобствата и разходите, свързани с лечението в родните им страни. Те търсят по-добри варианти и тук идваме ние. Клиника Health Master има решение решение, което е създадено за пациента, от пациента.


Болката е знак, че нещо в тялото ви не е наред. Вашите сигнали ви уведомяват, че е време за корекция. Запознайте се с Марин Минчев, първия български биоенергиен терапевт, който разполага с уникален метод на лечение, който не изисква медикаменти или хирургическа намеса!

Марин Минчев използва биоенергийна терапия за бързо и безболезнено лечение на болки в гърба, главоболие, болки във врата и други заболявания. Той ви дава по-бързо облекчение от традиционните методи на масаж, мануален терапевт или физиотерапевт.


Марин Минчев е биоенергиен терапевт, който може бързо, безболезнено и безопасно да лекува медицински лица от цял свят.

Д-р Корай от Турция коментира лечението си:

"Вярвам, че въздействието на Марин върху тялото ми се дължи на изключителните му познания по анатомия и физиология на човека. Марин има невероятно разбиране за това как определени области на тялото могат да повлияят на други части на тялото, така че може да ми помогне да открие и лекува проблемите с лекота. Само опитът му в масажната терапия би трябвало да го направи известен!"


Биорезонансната терапия е безболезнен, неинвазивен метод, който използва светлинни честоти, за да установи хармония и баланс в човешкото тяло.


В допълнение към безболезненото и бързо излекуване на основни заболявания, ето и допълнителните ползи от биоенергийната терапия, доказани от Марин Минчев:

  • Лечение на заболявания на жлезите с вътрешна секреция и на сърдечно-съдовата система, както и на много други патологии;

  • Повишаване на способността за работа, разбиране и учене;

  • Регенерация и подобряване на органите, системите и мембраните;

  • Подобряване на кръвообращението, кръвното налягане, метаболизма и баланса като цяло.

БИОЕНЕРГИЯ - естественият път към добро здраве и дълголетие.