Търсене

Феноменът – лечител Марин Минчев: Няма заболяване, което да не мога да лекувам, освен рак

Изследван е в Научен институт в Солун – Гърция, където специалисти с удивление установяват 6 метра аура. Има дарба да „вижда“ енергийните структури и системи в тялото, но и да влияе на тези структури за неутрализиране причината за здравословните проблеми. Доказал е способностите си и е търсен от световно известни личности, кралски фамилии, видни политици.


Сред лекуваните от Минчев е и съпругата на турския президент Реджеп Ердоган. В южната ни съседка Марин Минчев се ползва с особена почит.


Още като дете лечителят разбира, че може да „вижда“ по различен начин живите същества, може да се свързва с тях и да им въздейства, така че да повлияе положително на техни здравословни проблеми. Винаги е бил силно вярващ.

Разказва, че на младини получил откровение по време на тежко заболяване: „Не можех да ставам от леглото. Започнах с молитви към Бог и в един момент той ми каза: „Сега аз ще ти помогна, но после ти ще помагаш на другите“. Така започнах да помагам първо на близки и приятели„.

Това събитие определя съдбата му и го превръща в търсен лечител, който повече от 30 години изследва и развива дарбата си, за да помага на хората.

Марин Мирчев живее и работи дълго време в чужбина – прекарва по няколко години в Швеция, Германия, Испания, Франция и Турция. Пътува за среща с пациенти в още много държави и лекува кралски особи, крупни бизнесмени, знаменитости в спортна и развлекателната индустрия и много други.

В България на уменията му се доверяват елитни спортисти, предприемачи, политици и много други пациенти, които търсят лек за заболяванията си.


През 2020 г. решава да се завърне трайно в България и става част от екипа на академията за холистичен подход при лечение на здравословни проблеми – Health Master.

Проектът е разработен от доцент Любен Станев и включва лекари, фармацевти, нутриционисти и много други специалисти.


Г-н Минчев, какви дарби притежавате в лечението на различни заболявания? Какви са Вашите уникални способности?

Мога да изграждам органи. Мога да изградя нов черен дроб с няколко сеанса. После, като искате си направете преглед, за да видите, какъв е резултатът. Много често се налага да лекувам бели дробове след Ковид 19 заболяване. Който е прекарал Ковид 19 знае, че има сраствания, където вирусът е поразил дроба. Там, където е сраснал белия дроб, простичко обяснявам, той не функционира. Има по- малко въздух, като има по-малко въздух се получават и други заболявания. Дава си отражение на целия организъм .Аз премахвам тези срас