Търсене

Аутизъмът е лечим!

След като причината е известна, можете да помогнете на детето си да промени поведението си и да намери начин да се справи с болестта.

Възможно е и напълно лечимо да се промени трудното поведение и да се подобрят симптомите на аутизма, като се работи върху първопричината, поради която те се държат по определен начин.

  • възможно е да се промени трудното поведение и да се подобрят симптомите на аутизма, като се работи върху първопричината, поради която те се държат по определен начин;

  • важно е да се разбере какво причинява поведението;

  • разбирането на първопричината за поведението ви позволява да помогнете на детето си да намери начин да се справи със ситуацията

Повечето деца с аутизъм не реагират на конвенционалната медицина. Биоенерготерапевта иска всички родители да знаят, че за тях все още има възможности и то 100% успешна. След много часове проучване той открива, че лечението може да бъде спасяващо за лечението и облекчаване на някои симптоми, свързани с аутизма. Биоенерготерапевта започва да разговаря с лекари, знаменитости и известни личности в България и в чужбина, които са се сблъсквали с деца с аутизъм и те споделят с него своите истории и му вдъхват надежда.


Биоенерготерапевта Марин Минчев успешно се справя с болестта и лечението на аутизъмНадяваме се, че тази щастлива майка ще допринесе за повишаване на осведомеността относно ползите от алтернативната медицина, която може да осигури добро разбиране и лечение на причините за разстройствата от аутистичния спектър.

Марин с удоволствие споделя цялата си история на нашия уебсайт. Попитайте ни за информация за контакт, ако искате да получите повече информация или ако имате някакви въпроси.