Трайно подмладяване на организма

Красотата идва ОТВЪТРЕ-НАВЪН

За първи път в Европа

Единствената в Европа – Епигенетична корекция. Изготвя се по индивидуална програма.

Програма, базирана на ФИТО Фрактална генетика , практики за Дишане, Движение и Сребърни води.

Био каши и Био храни

Алтернативно лечение на духа и тялото.

Изграждане на Хормонален и клетъчен имунитет, чрез Органични био чаши, Био храни от Енергийна зона.

Терапията с Био каши и Био храни е метод за лечение, базиран на ревитализиращия и подмладяващ ефект върху всички органи, жлези и функции в тялото, а също така предпазва от преждевременно стареене на клетките на кожата. Положителният ефект от Био каши и Био храни в лечението на някои заболявания се дължи на следните факти:

 

Суровите, прясно изцедени сокове и смеси са изключително богати на витамини, минерали, микроелементи, ензими и естествени захари. Всички те, са необходими за нормализиране на функциите в организма и осигуряват градивни елементи за активиране на регенеративните способности на клетките и организма, като цяло.

 

Био кашите и Био храните , извлечени от сурови плодове и зеленчуци, не се нуждаят от допълнително храносмилане и почти всички полезни вещества в тях се усвояват директно в кръвния поток. Богатото съдържание на лесно абсорбиращи се минерали в суровите сокове, особено калций, калий и силиций помагат за възстановяване на биохимичния и минерален баланс в тъканите и клетките.

Важен принцип в лечението с Терапията с Био каши и Био храни е правилният избор на подходящи продукти. При всяко заболяване, се препоръчват различни био каши, смеси и сокове. Успех постигаме при лечение на:

Алергии , анемия, артрит, астма, бронхит и дихателни нарушения, бъбречни заболявания, колит, диабет, запек или диария, нарушения на очите, хемороиди, мигрена, високо кръвно налягане, затлъстяване, проблеми с простата, пневмония, псориазис, разширени вени.

Portrait of Nurse
Преди да предприемете лечение с Био Храни и Нано Био каши, трябва да преминете подготвителен период, през който се консумират органични плодове и зеленчуци.
Био кашите стимулират елиминативните процеси. Био соковете от друга страна, действат успокояващо за нервната система, като имат изключително леко и щадящо действие. Поради различните им действия, плодовите и зеленчукови сокове не трябва да се прилагат едновременно или под формата на смеси.