Лечение в клиника за безкръвни операции, хормонален и неврологичен баланс  

Академия "Health Master" създаде за вас елитна клиника "Антиейджинг център Дълголетие" . Предлагаме ви лечение в области като :

 • нормализиране на хормоналния баланс и нормализиране функцията на всички видове жлези с вътрешна и външна секреция;

 • изграждане на стави и хрущяли;

 • стапяне на шипове и възли;

 •  премахване на безпокойство, депресии и паник атаки;

 • отключване на блокажи и зареждане с положителна енергия;

 • подобряване на имунитета и общото здравословно и физическо състояние на човека;

 • подобряване на мъжката потентност и качеството на сперматозоидите;

 • увеличаване на шансове за забременяване;

 • засилване на имунитета, изграждане на индивидуална устойчивост срещу вируси и заболявания.

Щитовидна жлеза - лечение

Заболяванията на щитовидната жлеза се появяват по различни причини. Това може да бъде наследствено предразположение, прекомерно излагане на слънчева светлина, постоянен стрес, вирусни и бактериални инфекции, патология на развитието на органите. 

Но най-често нарушения в щитовидната жлеза се наблюдават поради липса на йод в организма. Излишъкът от него обаче също може да причини вреда. Ето защо е толкова важно да се консумира йод в оптимално количество.

Наред с това, състоянието на човешкия имунитет често може да бъде причина за заболяване на щитовидната жлеза. В случай на нарушения в работата му, той започва да възприема органа като чужд. 

В този случай имунната система започва активно да произвежда антитела към щитовидната жлеза, които постепенно я разрушават или я карат да произвежда излишни количества хормони.

От много дълго време се твърди, че има тясна връзка между заболяванията на щитовидната жлеза, телесното тегло и обмяната на веществата. Хормоните на щитовидната жлеза регулират метаболизма на животните и хората. Скоростта на метаболизма се определя чрез измерване на количеството кислород, използван от организма в течение на определен период от време. Пациенти, при които щитовидната жлеза не работи, имат ниски стойности, както и тези с повишена функция имат по-високи. В днешно време обаче, изследването на тези хормони установяват много по-лесно и точно дали жлезата работи нормално или има някакви отклонения.

Сред симптомите на проблем с щитовидната жлеза, засягащи предимно жените, са умора и изчерпана енергия, видимо суха кожа и косопад, нередовна менструация и проблеми със забременяване, задържане на вода и трупане на килограми, високи нива на холестерол и мъчителен запек, депресивни състояния и губене на памет!

Ако забелязвате тези симптоми Health Master е на разположение да ви помогне и излекува.

shtitovidna jleza lechenie.jpg
 
 

Шипове - лечение

Най-често шипове се откриват в областта на шията, кръста, рамото, коляното, петите, пръстите на ръцете и краката. Появяват се в резултат от наранявания и фрактури, след които в човешкия организъм се ускорява производството на костно вещество.Развиват се в стави, където по различни причини се разрушава ставният хрущял и е започнало увреждане на подлежащата кост. Пример за такъв процес е често срещаната деформираща артроза на колянната става. При това заболяване шиповете в коляното се превръщат в бариера пред хрущялното разграждане и забавят увреждането на костта. Появяват се при развитието на заболявания.

В процеса на ошипяване обикновено се комбинират по няколко вредни фактора. Например, малки травми се съчетават с наследствено предразположение, нездравословно хранене, злоупотреба с цигари и алкохол, неправилна стойка по време на работа и др.

Лечението на шипове

Често срещан метод е да се предписват противовъзпалителни лекарства (за въвеждане чрез инжекции или като таблетки), също и препарати за отпускане на мускулите. След като приключи курсът на медикаментозно въздействие, може да се премине към мануална терапия. Ако всичко това не помогне се прибягва до операция, при която възстановителния период е дълъг, а резултата може да бъде и краткотраен.

"Health Master"  ви осигурява стопяване и премахване на шипове чрез алтернативно лечение. Процесът по премахване на шипове чрез биоенергия напълно безболезнен, кратък и дълготраен. Подходът ни е различен, защото се съобразяваме с психическото и физическото състояние на човека, с възрастта му и с етапа на заболяването.

shipove.jpg
Woman on Window Sill

Депресивни Състояния

Депресията е афективно разстройство, или разстройство на настроението, което се появява на фази. Това означава, че периодите на нормално настроение се редуват с депресивни епизоди

 • Еднократен депресивен епизод

 • Повтарящо се депресивно разстройство

 • Депресивно разстройството започващо най-вече по време на тинейджърството

 • Биполярни афективни разстройства (манийно-депресивно разстройство)

 • Атипична депресия при която пациентите са склонни към преяждане и успиване. Този тип депресия може да възникне при еднополюсна и биполярна депресия.

Ако следните признаци са налице, е вероятно лицето да страда от депресия:

 • Тъга и/или тревожност през повечето време, разкрити от лицето или наблюдаеми във външния вид и поведението му;

 • Загуба на интерес и удоволствие от предпочитани и преди извършвани дейности като излизане с приятели, гледане на футболен мач или прекарване на време със семейството;

 • Оплаквания от хронична умора или липса на енергия;

 • Изразява идеи за прекомерна или неадекватна вина (в някои религии, иска прошка от Бог);

 • Изразява безнадеждност, безпомощност и общ песимизъм; 

 • Загуба на апетит, загуба на тегло, безсъние или прекалено много сън, както и проблеми с физическата интимност; 

 • Идеи и фантазии за смъртта, понякога и за самонараняване

"Health Master" ще ви помогнем само с няколко сеанса да превъзмогнете своето състояние и да откриете отново щастието в живота си. Биоенергийната  терапия е дълбоко релаксираща.  Лечението може да ви направи освежени и подмладени. Биоенергията не може да ви нарани, тя може само да ви помогне. Колко помага зависи изцяло от вашата способност на тялото да се самолекува. Поради това е безопасно за възрастни хора, млади хора и дори вашите деца.

Ранен Климактериум

Все по-често жените около нас и в нашето ежедневие жените страдат от хормонален дисбаланс заради множество фактори, на които дори не обръщат внимание. Натрупването на тези причини водят до РАНЕН КЛИМАКТЕРИУМ (менопауза), преди 40 годишна възраст. Този етап бележи края на репродуктивната способност на жените, заради фактори като:

 • Повишени нива на стрес и недостатъчен сън

 • Тютюнопушене

 • Липса на движение и подлагане на строги диети

 • Редовно хранене с преработени храни

"Health Master" ще ви помогне като възстанови отново хормоналния ви баланс, подобри цялостното състояние на организма ви и то без никакви медикаменти. Лечението е с продължителност от 15 до 60 минути на сеанс и се прилага в няколко последователни дни. Всяко лечение е индивидуално и зависи пряко от състоянието на дамата.

Women in Swimsuit
 
 
Businessman Using Laptop

Импотентност при мъжете

При хронична невъзможност за постигане на ерекция често самооценката на мъжа рязко спада с всички произтичащи от това последици, включително нарушаване на цялостния социален и професионален живот.

Какви са причините за това състояние:

 • Неврологични и хормонални увреждания. Проблеми с хипофизната жлеза могат да доведат до високи нива на хормона пролактин и ниски нива на мъжкия полов хормон тестостерон

 • Травми и операции. Наранявания в малкия таз, както и в долната част на гръбначния стълб при тежки спортни травми, катастрофи и др. могат да доведат до увреждания на нервни влакна и до еректилна дисфункция

 • Прием на медикаменти. Най-често дисфункция могат да предизвикат препарати против депресия, антихистамини, антихипертензивни;

 • Депресия, стрес и неразбирателство между партньорите.

 • Хроничното напрежение, проблемите в работата, липсата на достатъчно средства за нормален живот, скандалите между партньорите със сигурност се отразяват на мъжките способности в леглото.

"Health Master" ще ви помогне като възстанови отново хормоналния ви баланс, подобри цялостното състояние на организма ви и то без никакви медикаменти или инвазивни процедури. Лечението е с продължителност от 15 до 60 минути на сеанс и се прилага в няколко последователни дни. Всяко лечение е индивидуално и зависи пряко от състоянието на мъжа, без значение от възрастта.

 

Проблем със забременяването или липса на фертилитет

Най-честите причини за не забременяване при жената, са болести или запушване на маточните тръби, ендометриоза, проблеми с овулацията, поликистозна болест на яйчниците, ранна менопауза, доброкачествени тумори на матката (миоми) или сраствания в таза.

Тази класификация съдържа 90% от абсолютните причини за проблемно забременяване.

Лечението с биотераппия в "Health Master" в комбинация с нано био сокове, изцеляваме и последствието, но и причината за проблема при жената, а всяка болест е енергетично нарушение, дисбаланс. Когато балансираме отново тялото, изчезва както причината, така и болестта. Лечението е с продължителност от 15 до 60 минути на сеанс и се прилага в няколко последователни дни. Всяко лечение е индивидуално и зависи пряко от състоянието на жената.

Pregnancy
 
izgrajdane-na-stavi

Изграждане на стави и кости

Ние хората сме създадени по божие подобие, и сме малките богове на земята, който могат да се самовъзстановяват, но когато човек живее в стрес, храни се с некачествена храна или води неправилен начин на живот, то минералите в организма, които се намират в костите се изразходват. Логичен факт, който сте усетили. Ние хората сме уникални, и всеки може да се самовъзтановява, но благодарение на ежедневният стрес, лошокачествената храна, вода - организма изтегля липсващите му минерали от костите. Тогава костите стават мъртви, лесно се износват и немогат или много трудно сами  се самоваъзтановяват.

 • Точно тук е нашата роля. Ние като майстотори ма вашето здраве, бързо и качествено  изчистваме мъртвите атоми, като на тяхно място поставяме нови, живи и здрави атоми.

 • Втората ни задача е да проверим и  нормализираме нарушеният хормонален баланс на вашето тяло,  чрез уникалните ни  безкръвни, безболезнени и неоперативни методи. Колкото е по-висока скоростта на атома и на вибрацията на човека, толкова е по-здрава костта и хрущяла.  В лична среща с нас много неща ще ви се изяснят и ако пожелаете ще оздравете, без болки.

 

Лекуване на хормонален дисбаланс

Вследствие на интензивният начин на живот и активната роля на жените, некачествената храна, вода, въздух, ежедневният стрес и отговорност на жените и мъжете, една част от жлезите с вътрешна секреция спират, намалят функцийте си или се стапят. Хормоните намаляват или рязко увеличават количеството на произвежданите от тях хормони. Това е първопричината за голям брой заболявания. Чрез нашите лекари, биоенерго терапевти и специалисти, ние Хелтмастърите на България безоперативно и безболезнено възтановяваме техните функции. Тогава косата, кожата, очите и цялото тяло функционират в баланс и хармония.

hormonalen-disbalans
 
bezsynie-i-bolka

Безсъние и болка

Знаем, че сънят е изклющчително важен, защото сънят рестартира функцийте на човешкият организъм. При недоспиване организма се отслабва имунната си система и се саморазболява.
При редовен и здрав сън организмът се самолекува и самовъзтановява.  Липсващият и недостатъчен сън води до депресии, напълняване, сърдечни проблеми и болки в различни органи.
При редовно безсъние освен болки се проявяват халюцинации, депресия, страхови неврози и тн.

Екипът на Health Master се спрвя отлично с лечението и нормализирането на основните процеси в организма без инвазивни процедури и химически средства. 

 

Лекуване на астма и белодробни болести

Всички знаят, че в вследствие на мръсният въздъх, който вдишваме ежедневно и финните прахови частици се получават микро увреждания на повърхността на белият дроб.  Ние от HEALTH MASTER, благодарение на нашият уникален начин на изцеление разрешаваме тези проблеми.  Ние вече имаме успешно изцеление на неличимата или трудно лечима астма. Вече и в България имаме десетки излекувани от астма.