Академия
"Health Master"

Екипът на Health Master постоянно извършва обмяна на опит и добри практики със свой колеги от международни офиси в Стокхолм, Милано, Кеймбридж, Маями, Виена, Мюнхен и Истанбул, за да получават нашите пациенти НАЙ-ДОБРОТО НАВРЕМЕ!

  • Facebook
  • YouTube
profesor-doctor-verginia georgieva
проф. Д-р. В. Георгиева

Директор на център по природна медицина и гладолечение, член на съюза на учените в БАН, член на Нюйоркската академия на науките, член на дружеството по фармакология, член на дружеството по невронауки, член на международно дружество по проблемите на Антихистамини. Консултант на вестник Доктор, проф. Д-р-Кеймбридж.

 

Провежда научна изследователска дейност в продължение на 20г.-с неврофармакологична насоченост. Дисертационният ѝ труд е посветен на изследванията  на Когнитивни процеси - увреждания от различни лекарствени средства на мозъка.

За периода 1992—2015г.специализира към Министерство на Здравеопазването със съответно положени изпити и придобита специалности:

1.Фитотерапия-фитопрофилактика.
2.Фитотерапия-при различни хронични заболявания.
3.Ирисова диагностика
4.Природна медицина и лечебно хранене - комплексно възстановяване на организма.
За този период има над 20 научно - популярни статии както у нас така и в Чужбина. Изготвени повече от 15 доклада изнесени на международни форуми.

В продължение на повече от 20г. От 2000г.проф Георгиева създава център по природна медицина и гладолечение. Хиляди са пациентите, които са се повлияли с нейните комплексни методи на въздействие.
1.Вегетарианско - нискокалорийно хранене
2.Комплексно - антиоксидантно хранене
3.Лечебно гладуване по строги индивидуални програми
4.Въздействие чрез медолечение
5.Комплексна терапия чрез дозиране на лекарствените средства по индивидуални програми.
6.Биорезонансна диагностика и терапия, съобразено с индивидуалните особености, възрастови и метаболитни на всеки един пациент.

В областта на интегративната медицина проф. Георгиева се обучава през последните 15г. В Москва Институт за нови медицински технологии. Създава уникални програми, както профилактични, така и терапевтични за индивидуално въздействие на организма.

marin minchev health master
Биоенерготерапевт
Марин Минчев

След дълги години отдаден на мисията си в чужбина, биоенерготерапевтът Марин Минчев се завърна на родна земя, за да помага в лечението на нелечими проблеми.

 

Както е известно, биоенергията може да помогне при всички видове заболявания, като: ортопедични проблеми, свързани с гръб, гръбначен стълб, стави, мускули, както и главоболие, депресия, хормонален дисбаланс, проблеми с жлези с вътрешна и външна секреция и др.

 

Дарбата на българския терапевт го е прославила в цяла Европа - Швеция, където е работил в частна клиника за ставни проблеми, Германия, Испания, Франция, както и Турция.

 

Националният ни отбор по борба, както и футболисти, са се доверили на златните ръце на Марин Минчев. 

Марин Минчев е помагал в изцеляването на здравни проблеми на стотици жени, мъже и деца.

"Преди много години започнах да се занимавам с терапия - и то заради тежко заболяване, което имах. Не можех да ставам от леглото. Започнах с молитви към Бог и в един момент той ми каза: Сега аз ще ти помогна, но после ти ще помагаш на другите. Така започнах да помагам първо на близки и приятели", споделя терапевтът, който направи серия от познавателни видеа в страницата си в социалните мрежи. 

Паник Атаки > Видео

Щитовидна жлеза > Видео

Ковид > Видео

doctor stefan stefanov
Биотехнолог Стефан Стефанов

Бакалавърска степен – инженер- биотехнолог

ФАКУЛТЕТ ЗА ЧУЖДЕСТРАННИ СТУДЕНТИ 144 държави с филиали Германия/ Русия /България. Специалност ДЕКОРАТИВНИ , ТРОПИЧНИ И СУБТРОПИЧНИ КУЛТУРИ

Специализация   - лаборатория по тъканни култури   с изкуствени хранителни среди            

ГЕРМАНИЯ / РУСИЯ: 

Специализация   - лаборатория по инвитро технологии  с изкуствени хранителни среди    ГЕРМАНИЯ / РУСИЯ

 Специализация   Растителни биотехнологии                           ГЕНЕТИКА /БАН / СА

Специализация  Експериментален мутагенез  на микроводорасли Chlorella vulgaris

                                                  ГЕНЕТИКА / БАН / СА

 Дипломант, асистент  в лаборатория ,а по късно  след спечелване на научен конкурс – Научен сътрудник  първа степен директор на лаборатория по  генетика и  селекция на растителни видове по френска система за растителна толерантност на видовете   UPOF  / лаборатория с експериментално опитно поле по био земеделие /

 

Научен сътрудник първа степен

лаборатория по фитопатология 

                                                 

Работа по проекти БИОСФЕРА /Германия  за вертикални и хоризонтални  зелени пространства  на частни домове, или офиси / OMEGA -7  /  с фито дизан включващ атрактивни камъни, водни каскади, вградено осветление,  зелени сукуленти,  вечно зелени видове и екзотични растения в наситена кислородна среда, влияещи на ендоканабионидната система на хората респективно върхе хуморален и т клетъчен имунитет.

Космическо здраве и космически храни

Спинтронни холограми и невролингвистично прогамиране  на имунитета при хората 

Епигенетични корекции на растителна ДНК върху процесите на оксидантен стрес и вектори на зараза при хората 

Квантови относителности при растителни извлеци и ювенологични програми с нано био чаши.Всичките натрупани знания и опит през годините  на работа с растителни видове, експериментален мутагенез, квантови числа , инвитро технологии, нано биотехнологии,  космически микроводорасли,  тъканни култури, биосфери, стерилизатори, ламинар боксове, фитостатни и трите  специализации и последвалия спечелен   научен конкурс с  научната степен по селекция и генетика на растителните видове доведоха до създаването на нов вид генетична кухня на бъдещето, базирана на Хипократовия завет-храната като превенция и лечение за човек.

lyben.jpg
Доц. д-р Любен Станев

Инициатор и вдъхновител за създаването на Асоциация „Качество на живота”. Единодушно е избран от учредителите за Председател на Асоциацията. По негова идея е възложено на НЦИОМ да извърши първото в България проучване за Качеството на живота в България.

Съвместно с екип от експерти, стартира проект за повишаване Качеството на живот.

2015- 2020г. – Патентова 4 броя Екологични Патенти- за опазване на здравето на човека, Пречистване на въздуха от финни прахови частици, електромобили и др..

2019г.- Изследва и Развива направлението: Health. Harmony. Happiness.

2020г. Изследва световният опит и потенциял на здравните услуги и АЛТЕРНАТИВНОСТ ОЗДРАЯВАНЕ. Развива направлението: 

HEALTH MASTER .

2021г. – Открива Антиейджинг център Дълголетие 200 години, Поема управлението на Академия  HEALTH MASTER и Клиника за безкръвни операции, хормонален и неврологичен баланс.